“Mijn naam is Geert Hermkens, eigenaar van Glas- & Schilderwerken Hermkens BV. Graag stel ik ons familiebedrijf aan u voor!”

Begrip in de regio

Door de overgang van grootvader, vader naar zoon is Glas- & Schilderwerken Hermkens BV inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met een team van goed opgeleide schilders zijn wij flexibel in onze werkzaamheden en tijdstippen van uitvoering. De prijsopgave is transparant en duidelijk, alsmede de uitvoering en factuur. Vanaf de opname van de werkzaamheden tot de uitvoering is er een aanspreekpunt.

Ook in de winter

De winters lijken steeds zachter te worden waardoor Hermkens gedurende deze periode ook buitenschilderwerk zonder problemen kan uitvoeren, behalve als er sprake is van écht winterweer. 

De Betere Schilder

Ons bedrijf is aangesloten bij DE BETERE SCHILDER en tevens VCA* gecertificeerd, wat aangeeft dat wij beschikken over de actuele kennis wat betreft de basisveiligheid op de werkplek. De bekwaamheid van het vak zorgt voor een efficiënte invulling van de opdracht  wat resulteert in een snel verloop van het werk. Ons bedrijf is aangesloten bij de Betere Schilder, wat u de zekerheid geeft dat u met een professioneel te maken heeft wat zijn prestaties durft te meten.
 
Onze creativiteit zorgt ervoor dat uw woning of interieur verrassend en vernieuwend wordt.
 
Origineel schilderwerk naar uw wens, neem contact op met Glas- & Schilderwerken Hermkens BV !

Landelijke prijs voor Schildersbedrijf Hermkens VOF

 BERGSCHENHOEK – Sinds 26 maart jongstleden mag Schildersbedrijf Hermkens VOF zich rekenen tot één van de 25 beste schildersbedrijven van Nederland, aangesloten bij de landelijke Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Hiertoe behoren alleen streng getoetste schildersbedrijven met jarenlange ervaring.

Van circa 1.100 respondenten werd de uitgebreide mening gevraagd over de door hen ingeschakelde erkend Betere Schilder. In het onderzoek werd onder meer gevraagd naar de vakkundigheid, professionaliteit en klantvriendelijkheid van het schildersbedrijf. Alleen schildersbedrijven met meer dan tien ingevulde klantreviews in 2015 konden meedingen naar de felbegeerde prijs. Het onderzoek werd overigens uitgevoerd door het onafhankelijke en gerenommeerde ‘Klantenvertellen’.

“Het is dan ook niet zómaar een prijs, het is een hele mooie blijk van waardering van mijn klanten. Daarom ben ik ook enorm trots op deze prestatie,” aldus de kersverse prijswinnaar. “De klanttevredenheidwedstrijd is reeds een jarenlange traditie onder de vele aangesloten schilders, wat de prestaties er alleen maar knapper op maakt,” aldus een woordvoerder van De Betere Schilder.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft de verkiezing in het leven geroepen om de kwaliteit en de service van de aangesloten 450 vakschilders te waarborgen en te controleren.

Graag vertelt Schildersbedrijf Hermkens VOF u in een persoonlijk gesprek meer over de voordelen van het goed laten uitvoeren van schilderwerk. Bel met Schildersbedrijf Hermkens VOF: Tel.: 06-48782474

 

Over Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is naast erkenningsregeling ook dé ondersteunende partij voor vakschilders in heel Nederland. De kwaliteitsorganisatie heeft onder meer tot doel opdrachtgevers door heel Nederland zekerheid, kwaliteit en service te bieden in de vorm van een uitgebreide erkenningsregeling.

Maak hier uw wensen kenbaar!

Ook enthousiast geraakt over ons werk en onze diensten? Maak dan snel uw wensen kenbaar!