Egalisatie

Uw wand of plafond wordt eerst professioneel voorbewerkt wat een mooi eindresultaat oplevert. Het resultaat is een nog beter gedekte oppervlakte die glad en egaal is.

Snel

Het afplakwerk neemt iets meer tijd in beslag, maar het spuiten met verf gaat daarentegen veel sneller. Vraag ons gerust of deze manier van verfafwerking ook bij u van toepassing kan zijn.

Kleurrijk

Spuitwerk is mogelijk in werkelijk alle kleuren, dus altijd een kleur die past bij uw smaak en interieur!

Spuitwerk

Wij gebruiken de meest moderne spuitapparatuur waardoor u het mooiste resultaat krijgt. Uw wand of plafond wordt eerst professioneel voorbewerkt wat een mooi egaal eindresultaat oplevert. Hieronder treft u enkele toepassingen aan waarbij spuitwerk goed van pas kan komen.

Voorbeeld A


U wilt deuren met kozijnen binnen geschilderd hebben. Wij halen in overleg de deuren bij u op en maken deze elders geheel klaar. Ondertussen schilderen wij de deurkozijnen. Enkele dagen later komen deuren terug in een nieuw geschilderd kozijn.
Voordelen: minder overlast voor u en een beter resultaat omdat we in een stofarme omgeving kunnen schilderen.

Voorbeeld B

U heeft het een appartement gekocht wat nog ingericht moet worden. Het spuiten van wanden en plafonds is dan een aantrekkelijke optie. Het geeft een mooi strak resultaat.
Ook in bewoonde situatie is spuiten van wanden en plafonds mogelijk afhankelijk van de omstandigheden.

Voorbeelden van delen die wij kunnen spuiten:

  • Deuren
  • Radiatoren
  • Luiken en vensters
  • Wanden en plafonds

Wat onze klanten zeggen

Vraag het niet aan ons, maar lees maar eens wat onze tevreden klanten zeggen. Voor alle beoordelingen neemt u maar eens een kijkje op de website van de BETERE SCHILDER!

Wij vinden het een prettig bedrijf en erg hartelijk. Verder word er heel erg netjes gewerkt en alles in overleg gedaan. Staan altijd klaar voor advies. Betrouwbaar!!

Jeanine uit Horst

Zeer prettig contact, tussentijdse updates van de uurstaten en materiaalgebruik om zo een overzicht te hebben van de kosten. Verder worden afspraken gewoon netjes nagekomen en wordt alles netjes achter gelaten. Al met al dus zeer tevreden over het geleverde werk!

Paul uit America

Zeer prettig verlopen. Openheid en betrokkenheid. Goed.
Denkt goed mee en neemt alle tijd. Is meerdere keren geweest voor advisering. Zeker niet opdringerig.
Kortom prima ervaring!

Frans uit Melderslo

Een greep uit onze voltooide spuitwerken

Maak hier uw wensen kenbaar!

Ook enthousiast geraakt over ons werk en onze diensten? Maak dan snel uw wensen kenbaar!