Inspecteren

Wij inventariseren en inspecteren voordat wij in actie komen met schilderen.
Eerst uw wensen en ons advies, dan pas aan het werk!

Planning

Door onze goede planning werken we efficiënt waardoor kosten en overlast beperkt worden.

Onderhoudsplan

Wij kunnen voor u een onderhoudsplan opstellen, waarin helder beschreven is wanneer welke onderhoudswerkzaamheden verwacht worden en wat de kosten zijn.

Schilderwerk

Als team van vakkundige schilders verzorgen wij alle schilderswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, verenigingen van Eigenaren en monumenten. Wij zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt waardoor wij een gedegen verftechnisch advies kunnen bieden.

Binnenschilderwerk

Het schilderen van vertrekken zoals woonkamer, keuken, trapopgang of hal geeft een andere dimensie aan uw woning. Dit kan gerealiseerd worden door nieuwe materialen toe te passen of een gehele andere kleur aan te brengen.Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd.

Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen. Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is het aanbrengen van sierlijsten een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren. Maakt u eens een afspraak met onze deskundige over uw plannen. Er rollen zeker verrassende ideeën uit.

Buitenschilderwerk

Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de “verfjas” die het nodig heeft in de kleur die u wenst en die bij de sfeer van uw woning of zakenpand én de omgeving past.
Tijdens het schilderen letten wij niet alleen op het schilderwerk. Wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen zoals loodwerk dat stuk is, houtrot, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont, enz. Wij hebben voor nagenoeg ieder probleem een oplossing, zodat u dit zelf niet hoeft te regelen.

Door de ontwikkelingen van de verven, is het mogelijk om ook onder meer ongunstige omstandigheden langer door te werken in de herfst en winter.

Diverse schilderwerkzaamheden

  • Muurverf aanbrengen op wanden en plafonds (sauzen / texen)
  • Sierlijsten aanbrengen
  • Structuurverf
  • Hout en marmer imitatie
  • Buitengevels van woningen en bedrijven voorzien van muurverf
  • Coatings die voldoen aan de HACCP eisen (bijv. hygiëne-eisen in voedselverwerkende industrie)

Wat onze klanten zeggen

Vraag het niet aan ons, maar lees maar eens wat onze tevreden klanten zeggen. Voor alle beoordelingen neemt u maar eens een kijkje op de website van de BETERE SCHILDER!

Wij vinden het een prettig bedrijf en erg hartelijk. Verder word er heel erg netjes gewerkt en alles in overleg gedaan. Staan altijd klaar voor advies. Betrouwbaar!!

Jeanine uit Horst

Zeer prettig contact, tussentijdse updates van de uurstaten en materiaalgebruik om zo een overzicht te hebben van de kosten. Verder worden afspraken gewoon netjes nagekomen en wordt alles netjes achter gelaten. Al met al dus zeer tevreden over het geleverde werk!

Paul uit America

Zeer prettig verlopen. Openheid en betrokkenheid. Goed. Denkt goed mee en neemt alle tijd. Is meerdere keren geweest voor advisering. Zeker niet opdringerig. Kortom prima ervaring!

Frans uit Melderslo

Een greep uit onze voltooide schilderwerken

Maak hier uw wensen kenbaar!

Ook enthousiast geraakt over ons werk en onze diensten? Maak dan snel uw wensen kenbaar!