Garantie

Met een meerjarig onderhoudscontract bent u verzekerd van jaarlijkse inspectiebeurt, een onderhoudsbeurt of een herschilderbeurt. U betaalt naar behoefte.

Waarde

Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woning. Zo doet u altijd een goede investering!

Kwaliteit

Het onderhoudswerk wordt uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten. Daarnaast lossen wij problemen of schade aan hout en glas ook direct op!

Onderhoudsplan

Een eigen woning vraagt om regelmatig onderhoud. U kunt onderhoudskosten spreiden door samen met Geert Hermkens een meerjarenplanning op te stellen waarin onderhoud en vervanging gepland wordt. Op deze wijze komt u niet voor onvoorziene kosten te staan terwijl het woongenot en de waarde van uw woning optimaal blijven.

Jarenlang niet meer omkijken naar uw buitenschilderwerk?

Dan is een onderhoudscontract bij Glas- & Schilderwerken Hermkens misschien wel een goede optie voor u!

Met een meerjarig onderhoudscontract bent u verzekerd van jaarlijkse inspectiebeurt, een onderhoudsbeurt of een herschilderbeurt. De prijs die u daarvoor betaalt, is afhankelijk van de onderhoudsbehoefte. U betaalt dus nooit te veel terwijl u wel verzekerd bent van professioneel onderhoud van uw onroerend goed. Regelmatig onderhoud heeft bovendien een gunstige invloed op de waarde van uw pand.

Een meerjarig onderhoudscontract voor schilderwerk wordt vaak toegepast bij:

  • woningen
  • scholen
  • zorginstellingen
  • openbare gebouwen
  • VvE (Verenigingen van Eigenaren)
  • kantoren en bedrijfpanden

Wat onze klanten zeggen

Vraag het niet aan ons, maar lees maar eens wat onze tevreden klanten zeggen. Voor alle beoordelingen neemt u maar eens een kijkje op de website van de BETERE SCHILDER!

Wij vinden het een prettig bedrijf en erg hartelijk. Verder word er heel erg netjes gewerkt en alles in overleg gedaan. Staan altijd klaar voor advies. Betrouwbaar!!

Jeanine uit Horst

Zeer prettig contact, tussentijdse updates van de uurstaten en materiaalgebruik om zo een overzicht te hebben van de kosten. Verder worden afspraken gewoon netjes nagekomen en wordt alles netjes achter gelaten. Al met al dus zeer tevreden over het geleverde werk!

Paul uit America

Zeer prettig verlopen. Openheid en betrokkenheid. Goed.
Denkt goed mee en neemt alle tijd. Is meerdere keren geweest voor advisering. Zeker niet opdringerig.
Kortom prima ervaring!

Frans uit Melderslo

Jarenlang niet meer omkijken naar uw schilderwerk? Bel Hermkens!

Maak hier uw wensen kenbaar!

Ook enthousiast geraakt over ons werk en onze diensten? Maak dan snel uw wensen kenbaar!